Újabb divatcég erősít Váci utcai üzlettel

Az eddig jóformán csak bevásárlóközpontokban megjelenő Reserved úgy döntött, 2012-ben tovább erősíti jelenlétét a magyar piacon és megnyitja flaghship store-ját Budapest egyik presztízs lokációján, a Váci utcában.

A lengyel divatmárka számos impresszív helyszín közül választhatott, hiszen a budapesti retail piacon a válság hatására még mindig számos gyöngyszemnek számító üzlethelyiség áll üresen. Választása főként a lokáció súlya (ismertség, átmenő forgalom, vevői összetétel), illetve az üzlet kiváló építészeti adottságai miatt a Futureal Csoport tulajdonában lévő, a Régiposta és a Váci utca sarkán található üzlethelyiségre esett.   

Örömünkre szolgált, hogy egy újabb divatmárkának adhatunk otthont a cégcsoport high street retail portfoliójának egyik legértékesebb üzlethelyiségében. Bízunk benne, hogy korábbi bérlőnk a Promod után, a Reserved is meg lesz elégedve a prémium lokáció nyújtotta előnyökkel.” – nyilatkozta a bérleti tranzakció kapcsán Karai Péter, a Futureal Csoport kereskedelmi ingatlan üzletágának sales és marketing igazgatója.

Egyértelmű volt számunkra, hogy Budapest valamely prémium lokációján nyitjuk meg a Reserved zászlóhajójának számító új üzletünket, ezzel erősítve a márkaismertséget és márkaértéket a magyar fogyasztók körében.  Persze nem csak a lokáció, az épület belső adottságai, illetve a bérbeadó partner kiléte is sokat nyomott a latban. A tranzakcióban résztvevő Cushman & Wakefield Ingatlanügynökség biztosított minket arról, hogy a Futureal Csoport megbízható hátterű, korrekt partner. Hisszük, hogy a cégeink közötti hosszú távú együttműködés mindkét vállalat számára előnyös lesz majd.” – mondta el Frankowski Tamás György a Reserved márkát hazánkban forgalmazó LPP Hungary Kft. vezetője.

Az üzlet 3 szintjének, közel 1000 négyzetméteres bérleti területén már márciusban megkezdődnek az előkészítő munkálatok, melyet az üzlet súlyának megfelelő, prémium belsőépítészeti kialakítás követ majd. Az üzlet nyitásának várható ideje 2012 nyara.