Nincs megállás! – Újabb budai irodaházat vett a magyar alapkezelő

Az egyik legfelkapottabb budai reggeliző-étteremmel szemben áll a Diófa új ingatlana.

“A Diófa Alapkezelő örömmel jelenti be, hogy újabb épülettel bővült az iroda ingatlan portfóliója.”- érkezett a közlemény a cégtől. A Tabán irodaházat a Diófa Alapkezelő által kezelt Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap vásárolta meg 2016 júniusában. Az ingatlan eladója az Indotek Csoporthoz tartozó Reconcept Ingatlanalap volt.

„Bel-Buda a legkedveltebb iroda alpiacok között foglalja el helyét, csupán 8%-os üresedési rátájával magasan kiemelkedik a többi lokáció közül. Befektetési szempontból az elhelyezkedés egy irodaház sikerének alappillére, e mellett a Tabán irodaház megfelelő műszaki állapota is adott ahhoz, hogy az Alap egy hosszú távon sikeres és értéket teremtő projektet tudjon magáénak. „– nyilatkozta Vas László, az Diófa Alapkezelő ingatlanbefektetési vezetője.

Budapest kimagasló mikrokörnyezetében, a 2002-ben épült 2000 négyzetméteres irodaház korához képest kiváló műszaki tartalommal és 100%-os bérbeadottsággal rendelkezik. Ezzel a sikeres tranzakcióval az alapkezelő összesen nyolc modern budapesti irodaházra bővítette iroda ingatlan portfólióját, melynek összterülete meghaladja a 100 000 négyzetmétert. A Diófa kezelésében van többek között a Buda Business Center, a Skanska által fejlesztett Green House, az Infopark E épülete, vagy az Óbuda kapujának tartott Óbuda Gate Irodaház is.