A Díjat nyert a Jones Lang LaSalle

Április 27-én Varsóban a CEE Insight Forum és a Financial Times által megrendezett CEE Real Estate Quality Awards gálán a Jones Lang LaSalle nyerte el 2011 legjobb tőkepiaci ügynökségének és a legjobb kiskereskedelmi bérbeadó ügynökségének járó díjat. A nemzetközi ingatlan szaktanácsadó így kettőt seperhetett be a négy, ügynökségek számára fenntartott regionális díj közül.

A díj átvételekor Tomasz Trzósło, a Jones Lang LaSalle közép-kelet európai régiójának tőkepiaci vezetője a következőket mondta: „Nagyon örülünk annak, hogy már második éve minket ért a megtiszteltetés, hogy elnyertük ezt a díjat. Ez a díj jelenti számunkra az elismerést az elkötelezett és kemény munkáért, amellyel az ügyfeleink érdekeit képviseljük a befektetési megbízásaink során regionális szinten.”       

 

Beatrice Mouton, Jones Lang LaSalle regionális kiskereskedelmi bérbeadás vezetője hozzátette: „Ez a díj újabb bizonyítéka és elismerése a folyamatos, magas színvonalú szolgáltatásnak, amelyet a kiskereskedelmi bérbeadási csapatok nyújtanak ügyfeleink számára a régióban. A Jones Lang LaSalle regionálisan piacvezető kiskereskedelmi részlege már számos díjat nyert, többek között idén már harmadik alkalommal nyerte el az EuropaProperty díját, a CEE Retail Agency of the Year-t és az Eurobuild Retail Agency Team of the Year 2011 díját.     

 

John Duckworth, a Jones Lang LaSalle közép-kelet európai régiójának ügyvezető igazgatója elmondta: „Különösen büszkék vagyunk a 2011-ben elnyert díjainkra, hiszen az elmúlt három év meglehetősen nehéz és kihívásokkal teli volt mind a befektetési, mind a bérbeadási csapataink számára. Ezúton szeretném megköszönni minden ügyfelünknek a képességeinkbe vetett bizalmukat, és támogatásukat, amely révén a lehető legmagasabb szintű ingatlanpiaci szolgáltatásokat nyújthattuk számukra.”