Újabb bérlők a Terraparkban

Továbbra is élénk az érdeklődés a budaörsi Terrapark iránt, a sikeres évkezdés után most összesen több mint 320 nm területet adtak bérbe, több bérlő pedig meghosszabbította eddigi szerződését. Az új bérlők közül a két legnagyobb az Eplan és a Patho-Systems Kft., előbbi 124 nm-t, utóbbi közel 100 nm-t vett bérbe a Terraparkban.

„A vonzó szolgáltatások, az épületek felszereltsége és stílusa, valamint a remek infrastruktúra játszott elsődleges szerepet abban, hogy választásunk a Terraparkra esett” – mondta el Markus Jahn, az Eplan Software & Service GmbH, professzionális szoftver megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtó vállalat kereskedelmi igazgatója. A cég számára célpiacai (autóipar, könnyű és nehéz gépgyártás, energiaipar stb.) és osztrák központja miatt az irodapark elhelyezkedése, az autópályák közelsége kiemelten fontos szempont volt a döntés meghozatalában. A cég ügyfelei között olyan nagyvállalatok találhatóak meg, mint az Audi, a General Motors vagy a MOL.

A Patho-Systems Kft. patológiai orvosi műszerek és fogyóeszközök értékesítésével, szervízelésével foglalkozik. A cég azért választotta az irodaparkot, mert a Terrapark bizonyult a legjobb partnernek abban, hogy raktáruk és irodájuk is egy helyszínen működhessen. Az irodapark kiválasztásánál emellett a jó megközelíthetőség, továbbá a kulturált környezet is kiemelt szerepet játszott.

A budaörsi Terrapark növekvő népszerűségét szolgáltatásai állandó fejlesztésének, az épületek folyamatos felújításának, modernizálásának és rugalmas bérlői kondícióinak köszönheti, melyek a jelenlegi piaci helyzetben elengedhetetlenül fontosak.

A Terraparkról

Hazánk első nyugat-európai színvonalú irodaparkja a Terrapark 1995-ben nyitotta meg kapuit a vállalkozások előtt. A jelenleg közel 50 cégnek otthont adó Terrapark Budaörsön 16 hektáros területen 8 épülettömböt foglal magába. Az épületkomplexumból eddig 5 tömb 30 épületében több mint 60 000 négyzetméternyi irodaterület épült fel. A jövőben átadásra kerül még további 3 tömb, ami 90 000 négyzetméternyi bérbe adható irodaterületet jelent. Az irodapark Budaörs kiváló megközelíthetősége és kedvező helyi adottságai miatt természetközeli hangulatban kínál kiemelkedő színvonalú irodai munkahelyeket. A Terrapark bérlői között olyan világcégek találhatók mint az Invitel, a Roche, a  BAT,  a McCain Foods az Égáz-Dégáz, a Johnson-Diversey, vagy a Total.