Új vezető a Goodman-nál

Fabrice Cervoni személyében európai tőkeügyletekért felelős igazgatót nevezett ki a Goodman Csoport. A vezető a Goodman párizsi irodájában dolgozik majd, és a kereskedelmi igazgató, Kristof Verstraeten irányítása alatt látja el feladatát.

Kristof Verstraetena kinevezés kapcsán elmondta: „Ez egy fontos poszt a Goodman számára, és Fabrice Cervoni korábbi pozíciójában, a dél-európai tőkeügyletekért felelős vezetőként számos jelentős tranzakciót bonyolított. Új, kibővített feladatkörében immár az egész kontinens ügyleteit ő felügyeli, és továbbra is közvetlen felelőse marad a dél-európai régiónak.”

 

„Fabrice irányítja majd a cég akvizíciós stratégiáját, amely A kategóriás ingatlanokra összpontosít elsősorban Franciaországban, Közép- és Kelet-Európában, Németországban, a Benelux államokban, valamint egyéb területeken is, amennyiben lehetőségeink adódnak. Ő felügyeli továbbá a szelektív eszközeladásokat a kiegyensúlyozott kitettség fenntartása érdekében, az egyes országokban előkészítés alatt álló akvizíciók és fejlesztések állományától függően” – tette hozzá Kristof Verstraeten.

 

Fabrice Cervoni(41) 2008 márciusában csatlakozott a Goodman csapatához a dél-európai tőkeügyletekért felelős vezetőként. Az azóta eltelt időszakban kiemelkedő munkát végzett az akvizíciós és értékesítési területen.

 

Fabrice Cervonia párizsi Sciences Po politológiai intézetben végzett. Mielőtt a Goodmanhez csatlakozott, az Alpha Real Capital akvizíciós és vagyonkezelési igazgatójaként, valamint az AXA REIM befektetési osztályának szenior vezetőjeként dolgozott.

 

A Goodman Európa első számú fejlesztője

 

A PropertyEU magazin márciusi számának cikke alapján a Goodman Európa első számú fejlesztője. A rangsort a 2009 és 2011 között befejezett projektek területe alapján állították fel.