Új munkatárs a GVA Robertson irodai csapatában

Új tanácsadó erősíti a GVA Robertson irodai csapatát. Balogh Boglárka a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerezte diplomáját. Mielőtt a GVA Robertsonhoz csatlakozott kiskereskedelmi ingatlanos adatbázis és információs portál beindítása és hatékony üzemeltetése volt a feladata, illetve bérbeadási tanácsadóként dolgozott Budapest egyik meghatározó irodaprojektjén. Angolul és németül beszél.

„Boglárka ingatlanpiaci ismeretei mellett nagy tapasztalattal rendelkezik a sikeres ügyfélmenedzsment terén.  Biztosak vagyunk abban, hogy mind felkészültsége,  mind pedig pozitív személyisége nagyban hozzájárul majd a GVA Robertson  proaktív stratégiájának minél sikeresebb megvalósításához.”  mondta el Papp Róbert, a GVA Robertson irodai részlegének vezetője.

A GVA Robertson kizárólagos képviselője az Office Garden  irodaháznak,  RiverPark Irodáknak és a Kálvin Centernek, illetve a BSR Center és az Office Campus közös-kizárólagos képviselője.  2010 utolsó negyedéve igen sikeresnek mondható a GVA Robertson számára.  A két legnagyobb új tranzakció  – az Erste Bank 5500 m2-es irodabérlete a BSR Centerben, illetve  a TATA Consultancy 4400 m2-es irodabérlése az Office Garden II-ben –   a GVA Robertson közreműködésével jött létre.