Új elnök – vezérigazgató a Cushman & Wakefield vállalatnál

A Cushman & Wakefield, mely jelenleg a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó vállalata bejelentette, hogy Carlo Barel di Sant’Albano partnerként a mai nappal átveszi az elnök – vezérigazgatói széket az EMEA régióban.

Ahogy azt a vállalat 2012. március 21.-én bejelentette, Carlo,  Paul Bacont váltja az EMEA CEO poszton, aki 2007 óta töltötte be ezt a pozíciót és ez év végéig a francia, német, olasz és orosz igazgatótanácsok tagja marad.  

Carlot 2011 márciusában választották meg a Cushman &  Wakefield vezetőségének elnöki posztjára, és azóta felel a globális stratégiai döntésekért. Korábban az EXOR vezérigazgatójaként tevékenykedett és közreműködött a cég többségi tulajdonszerzésekor a Cushman & Wakefield vállalatban 2007. márciusában. Azóta mélyrehatóan részt vesz a vállalat üzleti döntéseiben. Mielőtt megkapta az elnök – vezérigazgató szerepet, a Cushman & Wakefield igazgatótanácsának tagja volt.

Glenn Rufrano, a Cushman & Wakefield globális elnök – vezérigazgatója elmondta: “Szorosan együtt dolgoztam Carloval az elmúlt években a globális stratégiai terv kidolgozásán és megvalósításán. Carlo széles látóköre és mélyreható tapasztalata, valamint vezetői képessége támogatja a növekedési stratégiánkat mind az EMEA régióban, mind pedig globális szinten. Várom a közös munkát az európai vezetőségben, mely során elérhetjük azon célunkat, hogy a legjobbak legyünk abban, amit csinálunk, valamint, hogy első osztályú hozzá adott értéket nyújsunk ügyfeleink részére.”

Carlo, a Brown Egyetemen diplomázott, valamint a Harward Business Scool MBA képesítését tartja a kezében. Korábban 20 évig a Credit Suisse befektetési bankárjaként dolgozott. Jelenleg a Cushman & Wakefield európai központjában, a londoni Portman téri irodában ül.