Prologis Park Budapest-Harbor új bérlője

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata közreműködött a CVR Transport 5,082 négyzetméteres raktár és 352 négyzetméteres iroda területre kötött bérleti szerződésében, a Prologis Park Budapest-Harbor ipari központban.

Az új bérlő egy jelentős papíripari logisztikai szolgáltató, aki várhatóan 2013 májusában, az épület teljes felújítása és igényeik szerinti kialakítása után foglalja el területét. Az átalakítás magában foglalja egy fedett vasúti mellékvágány kialakítását, mely közvetlen vasúti összeköttetést biztosít a bérlő számára, így gyorsabb és hatékonyabb logisztikai folyamatot eredményez.

 

Fazekas István, a Cushman & Wakefield ipari részlegének vezetője elmondta:”A Prologis Park Budapest-Harbor az egyik legjobb ipari lokáció az országban. Egyedülálló park és azon kevés ipari területek egyike Budapesten, amely közvetlen vasúti kapcsolattal rendelkezik. Örülünk, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére részt vehettünk egy ilyen fontos tranzakció lezáráséban egy sikeres stabil vállalattal. Az új bérlő, a CVR Transport a papír logisztikai piac kulcsszereplője, professzionális háttérrel és jelentős ügyfélkörrel, fontos bérlője lesz a Prologis Budapest-Harbor Parknak.”

 

Kemenes László a Prologis magyarországi alelnöke hozzátette: “A park sokoldalúsága egy plusz, a korszerűség és a kiemelkedő lokáció mellett. Rugalmasságunkat és bérlőközpontú hozzáállásunkat bizonyítják az elmúlt évben véghezvitt átalakítások, melyeket a bérlők igényei szerint végeztünk, annak érdekében, hogy logisztikai igényeiket kielégítsük. Örömmel üdvözöljük a CVR Transport vállalatot a Prologis Park Budapest-Harbor ipari parkban.”

 

Karl Cvörnjek, a CVR Transport ügyvezetője hozzáfűzte: “Nagyon örülünk az új területünknek a Prologis Park Budapest-Harbor területén. Mind az egyedülálló technikai adottságok, és a bérbeadó rugalmassága segítette a döntésünket. Biztosak vagyunk benne, hogy az épület kielégíti majd hosszú távú ingatlan igényeinket és a lokáció tovább javítja majd cégünk megítélését.”

 

A Prologis Park Budapest-Harbor egy stratégiailag kitűnő elhelyezkedésű, modern logisztikai center Budapest deli részén. A komplexum tizenegy épületből áll és összesen 132,000 négyzetméter raktár és irodaterülettel rendelkezik. A remek lokáció mellett a Prologis Park Budapest-Harbor közelében több étterem, valamint 5 perc autóútra egy bevásárlóközpont (Campona) is található. A tömegközlekedés a parkba és onnan kiváló és vasút is van a közelben.