Megújult a Goodman honlapja

Elindult a Goodman Csoport megújult honlapja, amely új megjelenéssel, továbbfejlesztett funkciókkal és korszerű ingatlankeresővel is rendelkezik. Az új weblapon a globális site-on kívül 13 ország saját oldalai is megtalálhatók, összesen 12 nyelven. Ez a kialakítás jobban tükrözi a Goodman globális pozícióját, míg az egyes országokban nagyobb támogatást nyújt a helyi érdekeltségek számára.

Danny Peeters, a Goodman európai vezérigazgatója elmondta: “Az új weboldal szemlélteti világszerte működő platformunk léptékét. Ezen felül tükrözi, hogy cégünk egy helyi szinten, helyi szakemberek által vezetett globális vállalkozás. Európában ez annyit jelent, hogy a kontinens tíz országában a legjobb helyi szakemberek dolgoznak ügyfeleinkkel. Globális jelenlétünk és széles körű helyi szakértelmünk kulcsfontosságú versenyelőnyt biztosítanak számunkra. Ezek különböztetnek meg bennünket versenytársainktól és nagyban hozzájárulnak jelentős növekedésünkhöz, mind az előkészítés alatt álló fejlesztések, mind a kezelésünkben lévő ingatlanok terén.

Weboldalunk piacvezető az iparágban. Egyetlen versenytársunk sem kínál országonként saját nyelven elérhető oldalakat, vagy a miénkhez mérhető szintű online funkciókat. Lehetővé teszi szolgáltatásaink gyorsabb és hatékonyabb kommunikálását és támogatását, miközben bemutatja globális jelenlétünket.”

A Goodman Európa tíz országában kezel logisztikai és üzleti létesítményeket, és mostantól valamennyi ország saját honlappal rendelkezik. Mindegyik ország lapja kétnyelvű, a helyi nyelven kívül angolul is elérhető.

A megújult weboldal számos új, változatos funkcióval rendelkezik. A Goodman ügyfelei egyszerűen kereshetnek a bérelhető ingatlanok és a built to suit fejlesztések céljára kijelölt telkek között.

A honlap látogatói hozzáférhetnek a Goodman legfrissebb híreihez a sajtószobában, vagy feliratkozhatnak a Goodman hírcsatornájára és vállalati közleményeire, hogy értesülhessenek a globális és helyi hírekről.

A Goodman alapjaiba befektetőknek mostantól külön biztonsági belépési lehetőség áll rendelkezésére, amely egyszerű hozzáférést biztosít valamennyi fontos alap dokumentumaihoz és információihoz.

Török Zsombor, a Goodman Magyarországért, Szlovákiáért és Csehországért felelős regionális igazgatója szerint “a kiemelkedő ügyfélkiszolgálás a Goodman sikerének alapköve. Ennek jegyében új honlapunkon könnyen hozzáférhető formában szolgálunk naprakész információkkal az általunk kínált ingatlanokról.

Remélem, látogatóink között üdvözölhetjük ügyfeleinket, befektetőinket, az ingatlanügyökségek képviselőit és a sajtó munkatársait, akik a feliratkozás után rendszeresen értesülhetnek a Goodmannel kapcsolatos legújabb hírekről.”

Megújult honlapunk megtekintéséhez látogasson el a www.goodman.com oldalra.
Magyarországi oldalaink a www.goodman.com/hu címen érhetők el.

A Goodman Csoportról

Az integrált ingatlancsoportként működő Goodman Csoport ipari és üzleti létesítményeket tulajdonol, fejleszt és üzemeltet Európában, az Egyesült Királyságban és az ázsiai-csendes-óceáni térségben. A Csoport befektetései között üzleti és irodaparkok, ipari negyedek, raktárépületek és elosztó központok szerepelnek.

A Goodman ezen kívül számos, tőzsdén jegyzett és tőzsdén kívüli ingatlanalappal is rendelkezik, speciális szolgáltatásokat és ingatlaneszközöket kínálva a befektetők részére. Új, innovatív fejlesztésekkel, valamint üzleti és befektetési kínálatával a Csoport a folyamatos értékteremtésen dolgozik az ipari ingatlanok üzemeltetése és az alapkezelés területén.

Összesen 11,4 milliárd euró értékű eszközállományával és a kezelésében lévő 325 ingatlannal a Goodman az Ausztrál Tőzsde legnagyobb bejegyzett ipari ingatlancsoportja és világszerte az egyik legjelentősebb tőzsdén jegyzett alapkezelő. Széleskörű piaci tapasztalatai és elkötelezett helyi szakértő csapatai révén megbízható befektetési lehetőségeket teremt, és valamennyi ügyfél egyedi igényeinek megfelelő ingatlanokat fejleszt.

Több mint 750 fős csapatával, valamint 16 országban működő 32 irodájával a Goodman globális szinten képes megfelelni ügyfeleinek bővülő tevékenységéből fakadó igényeinek. Európában a Goodman Németországban, Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában és az Egyesült Királyságban rendelkezik irodákkal.