Kisorsolták a Leier nyereményjáték nyertesét

Az isaszegi Keramigres Bt-nek és cégvezetőjének, Belák Gábornak már biztosan jól végződik az év: egymillió forintot nyert a Leier építőanyag-gyártó cég által szeptemberben meghirdetett nyereményjátékon. A szerencsés nyertesnek Komlós Andor, a Leier Hungária ügyvezetője gratulált, és adta át a nyeremény-bankkártyát december 14-én.

A Leier cég három hónap ezelőtt „Erre van szüksége!” elnevezéssel nyereményakciót hirdetett azon vevők között, akik országszerte, bármilyen típusú Leier kéményrendszert vagy Leier betoncserepet vásároltak az építőanyag-kereskedésekben. A december 5-i sorsolásra – közjegyző jelenlétében – a cég magyarországi központjában, Győrött került sor, melyen részt vett a Szerencsejáték Felügyelet két munkatársa is.

A boldog nyertest, az isaszegi Keramigres Bt. cégvezetőjét, Belák Gábort Nagy Márta, a Leier kommunikációs vezetője értesítette telefonon: „Nagyon örültem a nyereménynek, jó értelemben vett villámcsapásként ért. A családi házak kivitelezésével foglalkozó vállalkozásunkban ketten vagyunk társtulajdonosok a testvéremmel. Egyelőre még nem döntöttük el, hogy a cég működésében, vagy magánemberként használjuk fel ezt a jelentős összegű nyereményt.” – mondta boldogan Belák Gábor, majd hozzátette: „Eddig csak Leier kéményeket vásároltunk, illetve építettünk be, sőt, a saját családi házamhoz is a cég terméke mellett döntöttem egykor.”

„Ezúton is gratulálunk a nyertesnek, reméljük, hozzájárultunk ahhoz, hogy jól kezdődjön az év
a Keramigres Bt számára. Köszönjük, hogy családi vállalkozásuk elkötelezett termékeink iránt, munkatársaimmal továbbra is azon leszünk, hogy mindenki, aki megvásárolja vagy dolgozik a termékeinkkel, elégedett legyen azokkal. Folyamatosan dolgozunk a termék- és technológia-fejlesztéseken, saját magunk előtt is egyre magasabbra helyezzük a mércét.” – mondta el a nyereményátadáson Komlós Andor, a Leier Hungária ügyvezetője.