Két nemzetközi vállalat bővíti területét az Aréna Cornerben

Egy információs technológiával és tanácsadással foglalkozó vezető multinacionális cég, valamint egy nemzetközi bank ügyfélszolgálati központja is növelte irodaterületét az Aréna Corner Irodaházban. A két bérlő összesen 2350 négyzetméterrel nagyobb területen folytatja tevékenységét a jövőben. Egyikük az első azon vállalatok közül a
régióban, amely megszerezte a LEED Platinum minősítést az Aréna Cornerben található irodaterületére.

Nagy örömünkre szolgál, hogy két olyan kulcsfontosságú nemzetközi bérlőnk is bővíti irodaterületét az Aréna Cornerben, akik magas színvonalú szolgáltatásokat igényelnek. Célunk továbbra is az, hogy kiváló minőségű irodai megoldásokat kínáljunk, és tovább növeljük irodaházaink kihasználtáságát az Orco valamennyi budapesti ingatlanjában. Bízunk benne, hogy bérlőink hasonló módon elégedettek lesznek a V188, a a Párizsi Nagyáruházunk, valamint a Szervita Téri rodaházunk által nyújtott szolgáltatásokkal – nyilatkozta Vojnár Zinaida lízing és marketing menedzser.

 

  Az „A” kategóriájú, nyolcemeletes épületegyüttesben összesen 24 ezer található, a három összekapcsolt irodatoronyban biztosított helyiségek minden szempontból ideálisak ügyfélszolgálati központok működtetéséhez. Az Aréna Corner Irodaházat 2007-ben vásárolta meg a párizsi székhelyű Orco Property Group, amely az egyik legnagyobb befektető, fejlesztő és vagyonkezelő társaság a Közép-európai térségben. A vállalatcsoport iroda- és szállodaportfoliójának, illetve a Váci1 beruházásának köszönhetően a budapesti ingatlanpiac kiemelkedő szereplőjévé vált.