Ingatlanvagyon-kezelési üzletágat indított a CBRE

A CBRE Magyarország tovább bővíti szolgáltatásai körét az ingatlanvagyon-kezelési üzletág (Asset Services) beindításával. A több, mint 30 főt foglalkoztató részleg vezetésével a cég Kákosy Zsoltot bízta meg.

Kákosy ZsoltKákosy Zsolt 17 évnyi ingatlanszakmai tapasztalattal érkezett a CBRE-hez. Helyi és nemzetközi vállalatoknál, az ingatlanpiac számos szektorában tevékenykedett; a befektetés, fejlesztés, valamint vagyon- és ingatlangazdálkodás területén egyaránt dolgozott. Hét évig volt az angol Királyi Okleveles Ingatlanszakértők Társaságának (RICS) magyarországi elnökségi tagja. Legutóbbi pozíciójában a Raiffeisen Bankcsoportnál a visszavett banki ingatlanok menedzselésével foglalkozó cég társügyvezetője volt 3,5 évig. A CBRE ingatlanvagyon-kezelési részlegének vezetőjeként csapatával többek közt a bérbeadási és marketingfeladatokat, center menedzsmentet, pénzügyi és létesítménygazdálkodási feladatokat felügyeli.

 

A részleg munkatársainak létszáma a közelmúltban jelentősen megnőtt, és jelenleg 150.000 négyzetméternyi kereskedelmi ingatlant menedzsel, amelyek között van két jelentős fővárosi bevásárlóközpont és négy irodaház, továbbá néhány vidéki kiskereskedelmi egység.