CBRE: hetedszerre a Fortune 500-ban

Hetedik alkalommal szerepel a CBRE a Fortune 500 legnagyobb, egyesült államokbeli központtal rendelkező vállalat listáján. A 2014-es összeállításban a CBRE a legjobb kereskedelmi ingatlanpiacon tevékenykedő vállalat, továbbra is az egyetlen ingatlanszolgáltató, amely valaha is felkerült erre a tekintélyes listára.

A Fortune magazin minden évben összeállítja az 500 legnagyobb árbevételű, amerikai központtal rendelkező vállalat listáját. Idén a CBRE a 363. lett a rangsorban, 24 helyet javítva 2013-as helyezésén.

 

„A CBRE globális jelenlétének és széles körű szolgáltatásainak köszönhetően egyre feljebb tör a rangsorban, és páratlan piaci szakértelmével azon dolgozik, hogy a legjobb megoldásokat nyújtsa ügyfeleinek.” – nyilatkozta Bob Sulentic, a CBRE elnök-vezérigazgatója.

 

 

A CBRE kereskedelmi ingatlanszolgáltatásai során világszerte 2013-ban mintegy 223,2 milliárd dollár értékű bérleti és eladási tranzakcióban működött közre, és – leányvállalataival együtt – több mint 325 millió négyzetméter ingatlant kezel. Magyarországon a CBRE magyarországi partnerei közt szerepel a TriGránit, az AXA REIM, a CA Immo és a WING, ügyfele többek közt a BP, a HP, a Nokia és az Oracle.