Az OTP fiók-felújítási programot indított

Mától várja ügyfeleit az ország legújabb és legmodernebb OTP bankfiókja az egri Agria Park Bevásárlóközpontban. Az OTP Bank fiók-felújítási programja keretébenkerült kialakításra a közel 900 négyzetméteres bankfiók az üzletközpont földszintjén.

A kényelmes kiszolgálás érdekében a 16 pult többségénél az ügyfelek ülve tudják intézni bankügyeiket. A hitel és befektetési ügyintézés egy elkülönített, diszkrét tanácsadói zónában történik. Az egri bevásárlóközpont elhelyezkedése és kitűnő megközelíthetősége miatt kiváló helyszínt biztosított az OTP terjeszkedésének.

 

Az új típusú bankfiók tudása:

  • A rövid várakozási idő érdekében ügyfélhívó készülék segíti az ügyfeleket az eligazodásban. A betérők kényelmét több egyéb újdonság is szolgálja: gyermeksarok, nagyméretű ledfal,információs panel, valamint a készpénzzel és paypass kártyával is üzemelő italautomata.
  • A korszerű berendezésekkel, dinamikus színvilággal kialakított modern bankfiók a vállalkozói és lakossági ügyfelek kiszolgálását egyaránt biztosítja. Az álatlában szokásosparkolási gondok is megoldottak: a központ mélygarázsa kényelmes parkolást nyújt az autóval érkezőknek, melyben 520 parkolóhely található.
  • A bankfiók bejáratánál a fiók nyitvatartási idején túl is elérhető bankjegykiadó automata található.

 

  • A betérő vendégek a pénzügyi tranzakcióik lebonyolítása mellett egy helyen a mindennapi teendőiket is kényelmesen el tudják intézni a bevásárlóközpontban történő elhelyezéssel.

Az OTP Bank a nyitást követő időszakban számos kedvezményt nyújt ügyfelei számára.