Az IT Services Hungary az Infoparkban lévő jelenlegi székhelye mellett döntött

Az elmúlt öt évben az IT Services Hungary egy középméretű cégből Magyarország legnagyobb ICT szolgáltató vállalatává fejlődött. A rugalmas bővülési lehetőségeknek köszönhetően az ITSH úgy döntött, újratárgyalja jelenlegi szerződését az IVG által fejlesztett és menedzselt Infoparkban.

Az Infopark infrastruktúrája megfelel a cég IT igényeinek, a hangulat pedig hozzáadott értéket jelent az alkalmazottaknak – tájékoztatta az OGH Hírügynökséget Mazsaroff Kata, a tárgyalások folyamán az IT Services Hungary képviseletét ellátó Colliers International bérlőképviseleti vezetője.

 

Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) 2006-ban jött létre, magyarországi leányvállalatként fontos tagja a T-Systems International hálózatának. „Egy folyamatosan növekvő cég vagyunk, az elmúlt három évben megdupláztuk létszámunkat. Mindazonáltal, még így is van betöltetlen pozíciónk Budapesten, Debrecenben, Pécsen, ahol cégfilozófiánk értelmében nem pusztán egy állást ajánlunk leendő munkatársaink részére, hanem a lehetőséget arra, hogy multikulturális környezetben dolgozva professzionális tapasztalatot szerezzenek és próbára tegyék tudásukat” – mondta el Bőthe Csaba, IT Services Hungary ügyvezető igazgató, CEO. 

“Ennek az ügyletnek a befejeztével valószínűleg az év legnagyobb irodapiaci tranzakcióját zártuk le. Örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy az IT Services elégedett az Infoparkkal, amit a jövőben is magas színvonalú szolgáltatásokkal igyekszünk fenntartani. Októberben a már hagyományos Infopark Októberfest ünnepségen pedig a dolgozókkal együtt is megünnepeljük a sikeres szerződéskötést.” – tette hozzá Kay-Uwe Blandow az IVG Hungary ügyvezető igazgatója a bérbeadó képviseletében. Ahogy Mazsaroff Kata, a Colliers International bérlőképviseleti vezetője tájékoztatta az OGH Hírügynökséget, az ITSH jelenleg 16 000 m2 irodaterületet bérel az Infopark B és C épületeiben.