Átszervezés a Goodman-nál

Kristof Verstraetent nevezte ki a Goodman a vállalat kontinentális Európáért felelős kereskedelmi igazgatójává. A Goodman európai részlegének erőteljes növekedése – mind a kezelésében lévő eszközök, mind a fejlesztési projektek terén – indokolja a felső vezetés reorganizációját.

Kristof Verstraeten mostantól a Goodman valamennyi kontinentális piacának kereskedelmi ügyeit irányítja, beleértve a vagyon- és ingatlankezelési, fejlesztési és tőketranzakciókat. Munkája során továbbra is Danny Peetersnek, a vállalat európai vezérigazgatójának felel.

 

Négy regionális igazgató jelent közvetlenül Kristof Verstraetennek: Jean-François Mounic Franciaországért, Olaszországért és Spanyolországért, Andreas Fleischer Németországért, BłażejCiesielczak Lengyelországért, valamint Roger Peters Észak-és Közép-Kelet-Európáért felelős igazgató, aki május 1-jétől dolgozik a Goodmannél.

 

Az átszervezés további részeként Patricia Vande Vyvere váltja a vagyonkezelési igazgatói pozícióban Rob Salernót, aki a továbbiakban a Goodman egyesült királyságbeli logisztikai részlegénél lát el vagyonkezelési feladatokat. Dominik Van Oost vezérigazgató-helyettesként dolgozik tovább, felelősségi körébe tartoznak a jogi, emberi erőforrás, marketing és IT részlegek.

 

Kristof Verstraeten pályafutása

Kristof Verstraeten 2007-ben csatlakozott a Goodmanhez tőketranzakciós igazgatóként és németországi regionális igazgatóként.

Korábban a McKinsey and Company társigazgatójaként dolgozott Brüsszelben, ahol az európai logisztikai csoport vezetésében vett részt. Kristof Verstraeten a Leuveni Egyetemen építőmérnökként diplomázott, MBA fokozatát a Vlerick Business Schoolban szerezte.

 

A Goodman Európa első számú fejlesztője

 

A PropertyEU magazin márciusi számának cikke alapján a Goodman Európa első számú fejlesztője. A rangsort a 2009 és 2011 között befejezett projektek területe alapján állították fel.