A magyar médiabirodalom a Váci útra költözött

Az online és nyomtatott médiumokkal régiós szinten több országban jelen lévő, főként helyi napilapjairól (pl. Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország) továbbá ingyenes hetilapjairól (pl. Szuperinfo, vagy a Budapesti Piac) ismert Inform Média Kft. új irodáját ismét az Eston International közreműködésével találta meg.

Az Inform Média korábban szintén a XIII. kerületben bérelt irodát, amelyet annak idején az Eston csapata talált meg számára, így a már meglévő kölcsönös bizalomra építve a cég új iroda-igényeinek felmerülésekor újra az Eston iroda-bérbeadással foglalkozó tanácsadóihoz fordult.

Tekintve, hogy a cég központja Debrecenben található, az Eston tanácsadóinak mind a lokáció-, mind pedig a minőségi elvárásoknak megfelelő megoldást kellett rövid idő alatt találnia. A számos Váci úti lehetőség közül végül azért bizonyult a Madarász Irodapark a legoptimálisabb választásnak, mivel a kedvező ár/érték arány mellett, a rugalmas bérleti kondíciók előnyeit is élvezheti a bérlő. Fontos szempont volt továbbá, hogy a bérbeadó vállalta az irodaterület rövid időn belüli kialakítását, a bérlői igények maximális figyelembe vételével. A sikeres egyeztetési folyamat eredményeként az Inform Média 612 m2-es területre írt alá bérleti szerződést a Madarász Irodapark első ütemében.

Az Eston szakemberei azt tapasztalják, hogy a Váci úti régió irodapiaci szempontból semmit sem vesztett népszerűségéből. Kétségtelen, hogy széles és minőségi kínálatából ki-ki igényeinek, költség-elképzeléseinek és az elérhető szolgáltatásoknak megfelelően válogathat az egyik legkönnyebben és legkényelmesebben megközelíthető fővárosi főútvonal mentén. A régió népszerűségét irodapiaci adatok is alátámasztják, hiszen a teljes irodakínálatot tekintve (bériroda és saját tulajdonú irodaterületek egyaránt) itt található a legnagyobb iroda-állomány, ugyanakkor itt a legalacsonyabb a kihasználatlanság.