A ProLogis szlovákiai portfóliója 100%-ban kiadva

A ProLogis szlovákiai portfóliója a még folyamatban lévő néhány tranzakció lezárásával elérte a teljes kihasználtságot. A tranzakciók részletei:

•    Egy elektronikai készülékeket gyártó vállalattal aláírt megállapodás értelmében a vállalat 8 400 négyzetmétert bérel a 160 000 négyzetméteres ProLogis Park Galanta-Gan disztribúciós központ területén, amely Pozsonytól hatvan kilométerre, északkeletre található a D1-es (E58) nemzetközi út mellett.

•    A DHL 2 100 négyzetméterrel bővíti területét a Pozsonytól 24 kilométerre keletre található 183 000 négyzetméter modern raktárterületet kínáló ProLogis Park Bratislava-ban.

•    Wincanton-nal aláírt megújított bérleti megállapodás a ProLogis Park Bratislava 6 200 négyzetméteres területéről.

„Örömmel jelentjük be, hogy teljes szlovákiai portfóliónk bérbe van adva” – kommentálta Martin Polak, a ProLogis csehországi és szlovákiai képviselője. „Mostantól előbérleti és build-to-suit lehetőségekre fogunk fókuszálni Szlovákiában, hogy az azonnali fejlesztésre kész negyvennyolc hektáros földkészletünket hasznosítsuk.”

A ProLogis vezető szolgáltató Szlovákiában, három disztribúciós parkja (Senec, Galanta (Gan) és Nove Mesto) összesen 387 000 négyzetméter területet foglal magában.