A Deichmann a ProLogis Park Wroclaw III-ban

A ProLogis és a Deichmann-Obuwie, a legnagyobb európai cipőbolt hálózat lengyel ága, a ProLogis Park Wrocław III közel 11 000 négyzetméteres iroda- és raktárterületéről kötött bérleti megállapodást. Az építkezés 2011 második negyedévében fejeződik be, az ügyfél ekkor veheti használatba a létesítményt.

Ez az első bérleti megállapodás a ProLogis és a Deichmann-Obuwie, a világszerte 28 000 embert foglalkoztató, az európai cipőiparban vezető, tizenkilenc országban több mint 2 700 boltot üzemeltető Deichmann Group lengyel ága között. A Deichmann az egész lengyelországi piac mellett a közép- és kelet-európai piacok egy részét is kiszolgáló disztribúciós központot rendez majd be a ProLogis Park Wrocław III-ban.

„Számunkra az iroda- és raktárlétesítmény kiválasztásakor a két legfontosabb faktor az elhelyezkedés, és a terület specifikus igényeinkhez történő hatékony adaptációja volt” – mondta Wojciech Normand, a Deichmann-Obuwie alelnöke. „A ProLogis azért nyerte el ezt a szerződést, mert a tanácsadóik nagy tudásról, tapasztalatról, kreativitásról és rugalmasságról tettek tanúbizonyságot a megállapodás végleges kialakításakor.”

„A raktár a repülőtér közelében, a városhatáron belül, a tervezett wrocław-i körgyűrű csomópontja mellett helyezkedik el, ami tökéletesen megfelel a Deichmann igényeinek” – mondta Maciej Cieliczko, a Colliers International logisztikai és ipari terület részlegének igazgatója, aki a tranzakció felelőse volt. „A ProLogis csúcsminőségű raktárlétesítményeket kínál az ügyfelek igényeihez igazítva, és ezek a tényezők, a vonzó bérleti feltételekkel együtt, meggyőzték az ügyfelet arról, hogy ezt a helyet válassza.”

„Büszkék vagyunk, hogy 2010-ben a ProLogis kötötte a wrocław-i piac legnagyobb bérleti megállapodását” – mondta Ewa Zawadzka a ProLogis lengyelországi bérbeadási menedzsere. „Sok sikert kívánunk a Deichmann-nak, és örömmel tekintünk az együttműködés folytatása elé, a parkban és az egész régióban egyaránt.”

A ProLogis Park Wrocław III jelenleg négy épületében 135 000 négyzetméter területet kínál. A park a wrocław-i körgyűrű csomópontja mellett, a városközponttól hét kilométerre, délkeletre helyezkedik el, a repülőtérhez közeli Graniczna úton.

A park ügyfelei még az Asplex (Acer), a Curylo Asterix, a DHL, az Emperia Holding, az Intercars, a Jees Polska, a Pol Mat, a Selena, a Sonoco Poland és az Uldo Polska.

A ProLogis a legnagyobb disztribúciós-terület szolgáltató a wrocław-i régióban, portfoliója négy disztribúciós park tizenhat épületben összesen 371 000 négyzetméter területet foglal magában.