56 000 négyzetmétert adott bérbe a Prologis Szlovákiában

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat három ügyfelével hosszabbította meg bérleti megállapodását a szlovákiai Prologis Park Bratislava és a Prologis Park Nove Mesto összesen 56 000 négyzetméteres területéről.

A meghosszabbított megállapodások részletei:

 

–          25 300 négyzetméter területet bérel egy globális teherszállítmányozó vállalat a Prologis Park Bratislava egyes épületében. A bérlő a Prologis egyik legnagyobb globális ügyfele, jelenleg közel 100 000 négyzetmétert bérel a szlovákiai Prologis parkokban.

 

–          19 700 négyzetméter területet bérel a NAY, egy elektronikai kiskereskedő vállalat, a Prologis Park Bratislava hatos épületében.

 

–          11 100 négyzetméter területet bérel a Raben Logistics, a Raben Group logisztikai szolgáltató csoport szlovákiai tagja, a Prologis Park Nove Mesto kettes épületében. A Raben összesen 27 500 négyzetmétert bérel a szlovákiai Prologis parkokban.

 

Martin Polák, a Prologis csehországi és szlovákiai alelnöke és képviselője elmondta: „A szlovákiai piac rendkívül kompetitív, ezért ügyfeleink kizárólag a legjobb minőségű, stratégiai elhelyezkedésű létesítményeket veszik bérbe, és a legmagasabb színvonalú ügyfélkapcsolati szolgáltatást várják el. Az, hogy három piacvezető vállalat is meghosszabbította szerződését a Prologis-szal, igazolja létesítményeink és szolgáltatásaink kiváló minőségét.”

 

Három, összesen 430 000 négyzetméter területű ipari parkjával (Pozsony (Senec), Galanta (Gan) és Nove Mesto) a Prologis vezető ipari terület szolgáltató Szlovákiában (2012. december 31-i adatok).