Üzemeltetési megbízást nyert el az ingatlanóriás

Megvan a Nordic Light üzemeltetője.

A közelmúltban összeolvadt Cushman & Wakefield és DTZ megnyerte azt az új megbízást, mely magában foglalja a svéd Skanska Nordic Light irodaházának teljes üzemeltetést (property és facility menedzsment).

A projekt első 6 600 négyzetméteres ütemét 2016 májusában, míg a 19 600 négyzetméteres második ütemet ez év szeptemberében adják át. Az épület bérlői között van a Schneider Electric, a HARMAN International és a BASF Hungária Kft. és év végére várhatóan 60-70 százalékos kihasználtsággal üzemel majd.

A Cushman & Wakefield szokásos napi üzemeltetési feladatokat látja majd el, melybe pénzügyi és technikai kiegészítő feladatok is beletartoznak, illetve felügyeli és irányítja a létesítménygazdálkodással megbízott alvállalkozót is.

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi vezetője, Szeifert János, Associate, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának ingatlanüzemeltetési vezetője és Schmidt András, a Skanska Property Hungary Kft. fenntarthatóságért felelős szakembere is üdvözölte a megállapodást.