Kívül-belül megújuló irodák

Folytatódik az S IMMO Hungary irodaházainak modernizálása.

A magyarországi ingatlanpiacon 2001 óta jelen lévő S IMMO Hungary az utóbbi 3 évben nagy hangsúlyt fektetett a portfóliójába tartozó ingatlanok modernizálására. Irodaházaiban műszaki és esztétikai felújítások nagyobb része az elmúlt év végéig befejeződött.

Az elmúlt évek során több, az S IMMO Hungary kezelésében lévő irodaház teljes felújításon esett át, egyes épületekben pedig jelenleg is zajlanak kisebb-nagyobb gépészeti, illetve belsőépítészeti munkálatok. Több létesítményben is 95% fölötti a kihasználtság, az épületek átlagos kihasználtsága.

Azon túl, hogy több irodaépület homlokzati felújításon esett át, az S IMMO Hungary műszaki munkálatokat is végzett az ingatlanai többségében: új fan coil-rendszereket telepítettek, kazánokat és hűtőberendezéseket cseréltek, de a River Estates esetében például a komplett légtechnikai rendszert korszerűsítették. Átépítették a közösségi tereket, a recepciókat és a liftelőtereket, újrafestették a mélygarázsokat, padlójukat cserélték, néhány épületben pedig bemutató irodák létesültek.