Budai épület lett a hónap irodaháza

A REsource magazin nemrég megjelent 2015. évi első számában egy új melléklet jelent meg, mégpedig “A Hónap Irodaháza”. A megtisztelő elismerést elsőként a Krisztina Palace irodaház kapta meg, mely a frissen megszerzett BREEAM in Use díjnak köszönheti a sikert.

Minőségi szolgáltatások, környezettudatos üzemelés, kiváló közlekedési kapcsolat, korszerű technikai háttér, gondos üzemeltetés – ezek a 21. század komplex elvárásai egy irodaházzal szemben. A régióban és hazánkban is folyamatosan növekszik a bérlők érdeklődése a környezettudatos irodaházak iránt. A bérlők számára egy ilyen irodaház direkt gazdasági előnyökkel is jár, hiszen a környezettudatos épület fenntartása jelentősen költséghatékonyabb, így ez a bérlőknek is megtakarítást jelent a bérleti és üzemelési költségekben. 

 

Budai épület lett a hónap irodaháza


“Az Union Investment Real Estate GmbH tulajdonában álló Krisztina Palace Irodaház elnyerte a BREEAM in Use “Very Good” minősítést két kategóriában is: az épület (Asset), illetve az üzemeltetés (Building management) tekintetében is. A környezetvédelmi minősítés egyben a gazdasági hatékonyság mércéje is, hisz a létesítmény fenntartása kevésbé költséges, így az irodát bérlő vállalatok számára jelentős megtakarítás érhető el az irodabérleti és üzemeltetési költségek terén. Középtávú terveink között szerepel egyébként a minősítés szintjének továbbfejlesztése, azaz az épület legmagasabb, “Excellent” kategóriába léptetése” – emelte ki a siker jelentőségét Temesvári Zsolt, az AIG/Lincoln üzemeltetési vezetője. 

 

Budai épület lett a hónap irodaháza

 

Krisztina Palace

Budapest egyik legmodernebb A kategóriás irodaháza a 18 000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező Krisztina Palace Buda központjában található. Az épület a magas minőségi kialakításának és a hatékony elrendezésének köszönhetően ismert nemzetközi bérlőknek adott új otthont az elmúlt 12 hónapban: Emirates, Mazars, Innodox Technologies.