Az Év Irodaházába költözik az ingatlan-tanácsadó

A CBRE, a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadójának magyarországi leányvállalata Budapest egyik legmagasabb presztízsű új irodaházában írt alá hosszú távú bérleti szerződést. A cég 2015 elején költözteti irodáját az Eiffel Palace-ba.

“Nagyon örülünk, hogy a CBRE magyarországi jelenlétének 21. évfordulóját jövőre az Eiffel Palace egyedülálló építészeti megoldásokkal büszkélkedő, környezetbarát megoldásokat alkalmazó, magas szolgáltatási színvonalat nyújtó épületében ünnepelhetjük majd. Munkatársaink száma idén több mint a duplájára nőtt, új szolgáltatásokat indítottunk, és célunk a további növekedés. Egy évtizedet töltöttünk korábbi irodaházunkban, amelyet igazi otthonunknak éreztünk. Új irodánk a korábbinál közel kétszer nagyobb alapterületen kerül kialakításra, és a belváros szívében maradva továbbra is könnyen megközelíthető, központi helyen tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.” – kommentálta a szerződés aláírását Kibédi Varga Lóránt, a CBRE ügyvezető igazgatója.

A 120 éves történelmi múlttal rendelkező, 2013-ban megújult modern belvárosi irodaház – köszönhetően többek között egyedülálló építészeti koncepciójának, bérlőcentrikus üzemeltetésének és komplex szolgáltatási palettájának – 2014 év végére eléri a közel teljes kihasználtságot.