A Horizon Development rangos európai elismerésben részesült az Eiffel Palace irodaházért

Az International Property Awards európai tagozatának 2015-2016-os nyerteseit a londoni Grosvenor House Hotel in Park Lane színpadán jelentették be szeptember 22-én. A magyar győztes a Horizon Development, aki Európa legmeghatározóbb fejlesztői csoportjaival versenyzett.

A pályázatokat szigorú szabályrendszer mentén értékelte a 70 fős nemzetközi zsűri, amelyet a Lordok Háza két tagja felügyelt. Lord Caithness a fejlesztési terület, míg Lord Best az ingatlan kategória kiválasztási folyamatáért volt felelős.

Stuart Shield, az International Property Awards elnöke kiemelte: „az európai fejlesztők ismét kimagasló eredményt nyújtottak a verseny során, és pályázataikban lélegzetelállító projekteket mutattak be. Ezek a fejlesztések esztétikai értékük mellett nagyfokú funkcionalitásról, környezettudatosságról és technológia innovációról is tanúbizonyságot tettek.”

A Horizon Development ügyvezető partnerei – Kovács Attila MRICS és Czár Balázs – egyetértettek abban, hogy “az ilyen nemzetközi elismerések megerősítik fejlesztői ambíciónkat, hogy olyan világszínvonalú, csúcsminőségű és fenntartható épületeket hozzunk létre, amelyek unikális jegyeikkel nem csak Magyarországon, de külföldön is kiemelkedőek.”