hirdetés

Portfolio.hu FM 2011 – Ingatlanüzemeltetés és Energiahatékonyság

Milyen kihívások állnak az üzemeltető és ingatlankezelő cégek előtt? Merre tart az üzemeltetői, ingatlankezelési piac? Mit jelent az energiahatékony üzemeltetés? A Portfolio.hu 2011. május 19-én konferenciát szervez a az ingatlan-üzemeltetés legégetőbb, legaktuálisabb kérdéseiről.

A reggelin nemzetközi előadók és a hazai ingatlanszakma jeles képviselői ülnek majd az előadói asztaloknál. Az eseményen elsősorban nem előadások, hanem interaktív panelbeszélgetések keretén belül folynak majd a szakmai viták. Az esemény célja, hogy bemutassa az ingatlanüzemeltetés és az energiahatékonyság kihívásait és elemezze a hazai ingatlanpiaci szereplők aktuális problémáit, szakmai vitáit.


KIEMELT TÉMÁK:

Milyen kihívások állnak az üzemeltető és ingatlankezelő cégek előtt? A növekvő piaci verseny és az ebből fakadó költségcsökkentési nyomás milyen következményekkel jár az üzemeltetők, ingatlankezelők számára? Merre tart az üzemeltetői, ingatlankezelési piac?


Problémás bérlők kezelése. Banki szempontból problémás ingatlanok üzemeltetése, kezelése: mit csinálnak a bankok a hozzájuk visszaszállt, visszavett ingatlanokkal?


Zöld kérdések, energiahatékonyság az üzemeltetésben: ábránd vagy szigorú realitás ez a kérdés 2011-ben Magyarországon. Mit jelent az energiahatékony üzemeltetés?


B-kategóriás ingatlanok kezelése, üzemeltetése: kihívások, lehetőségek egy egyre aktívabb részpiacon.


Célközönség:

Konferenciánk hasznos ismeretekkel szolgálhat

Facility Management szegmens képviselői
Property Management szegmens képviselői
Asset Management szegmens képviselői
ingatlan szakemberek
irodaház-tulajdonosok
fejlesztők
jogászok


Esemény: Portfolio.hu FM 2011 – Ingatlanüzemeltetés és Energiahatékonyság
Időpont: 2011. május 19. (8.30-12.00)
Helyszín: Budapest Marriott Hotel (1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.)


A konferencia díja: 29.000 Ft ÁFA / fő.


Kedvezmények:

Két fő jelentkezése esetén 10%,
három vagy több fő jelentkezése esetén 20% kedvezményt biztosítunk.

A konferencia nyelve: magyar

Rendezvényünk nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújt lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremt magas szintű networking-re, új szakmai kapcsolatok kialakítására.
 

 

Jelentkezés itt!