Szlovák kitüntetést kapott az Ingatlangazdálkodók szakmai vezetője

A szlovák-magyar gazdasági együttműködés előmozdításáért végzett másfél évtizedes munkájának elismeréseként a szlovák partnerszervezet (NARKS) kitüntette dr. Németh Miklóst, a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetsége (MIGSZ) főtitkárát. A magyar szakember több határon átnyúló, illetve európai uniós gazdasági projektben volt vezető közreműködő.

A magyar szövetség célja, hogy szervezze és összefogja az ingatlan – és vagyonkezelés, a vagyongazdálkodás – és fenntartás, az ingatlanforgalmazás – és vagyonértékelés, továbbá az ingatlanbefektetéssel foglalkozó tagok szakmai tevékenységét.

Ennek keretében egyezteti és képviseli tagjainak gazdasági és szakmai érdekeit, elősegíti a szabad vállalkozást, elősegíti az egységes ingatlan és vagyonértékelési tevékenység megszervezését, az ingatlan és vagyonkezelés valamint az ingatlanforgalmazás szakmai színvonalának emelése érdekében, oktatásokat, konferenciákat szervez, kezdeményezi és elősegíti a nemzetközi, gazdasági és szakmai kapcsolatok fejlesztését.