Végre Ön is beköltözhet Sandra Bullock luxuslakása

Teljesen bútorozott lakásként hirdette meg Sandra Bullock az egyik több millió dolláros ingatlanát, amely a Beverly Hills és Nyugat-Hollywood közötti határvonalon álló Sierra Towers épületekben található, Kaliforniában.

A bérlőnek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen havi 22 ezer dollár (5,7 millió forint) a bérleti díj. Az Oscar-díjas színésznő 2014-ben vásárolta a lakást 3 millió 350 ezer dollárért.

A saroklakás elhelyezkedése tökéletes, madártávlatból tiszta időben egész Los Angeles belátható a Csendes-óceánig. A 155 m2-es, kétszobás, 3 fürdőszobás lakás egykori tulajdonosa a Jó Barátok sztárja, Matthew Perry volt.

Nemrégiben újították fel, napfényes nappali-étkező található benne padlótól mennyezetig üvegajtókkal határolva, terasz és nagy mosókonyha, egy nyitott konyha, ami nem túl nagy, de okos-elrendezésű, dió és fehér lakkozott felületű bútorokkal bebútorozva.

A vendégszobában beépített íróasztal, a hálószobában beépített gardrób, spa stílusú fürdőszoba és egy hatalmas zuhanyzó található még benne.

A beköltöző olyan, a szórakoztatóiparban elismert szomszédokra számíthat, mint Joan Collins, David Geffen, Cher, Elton John, Mary Hart, Burt Sugarman, Lindsay Lohan, Courtney Cox és Kelly Osbourne.

Ja és a főbérlője a beépített szépség maga!