Felpörgették a BudaPart építését

A fejlesztő Property Market szerint jó ütemben halad a dél-budai BudaPart beruházás építése. A BudaPart Gate irodaház valamint a BudaPart Otthonok ’A’ és ’C ’épülete mellett a közelmúltban újabb két lakóépület kivitelezését is megkezdték.

Csaknem egy éve tették le a BudaPart beruházás alapkövét a Lágymányosi-öböl sarkában, azóta pedig az eddigiek mellett újabb két épület megvalósítása is elindult a Property Market fejlesztésében és a Market Építő kivitelezésében. Mind az öt épületet 2019-ben bocsátja a lakásvásárlók és irodabérlők rendelkezésére az ingatlanfejlesztő: a BudaPart Otthonok „A” és „C” épülete 2019 első negyedévében, míg a ’B’ és ’D’, valamint a BudaPart Gate irodaház az év utolsó negyedévében kerül átadásra.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az újabb két lakóépület kivitelezésének elindításával újabb fontos mérföldkőhöz érkeztünk a BudaPart életében. A beruházás első ütemének teljes költségvetése több mint 50 milliárd forint. Nem csak épületeket építünk, de kialakítjuk az ehhez szükséges teljes infrastruktúrát, a parkosítást, a teljes belső közlekedési rendszer fejlesztését, valamint a Dombóvár úti csomópont és a gyalogos aluljáró átépítését.” – mondta el a beruházás első ütemével kapcsolatban Árendás Gergely, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezetője.

A BudaParton jelenleg 635 lakás épül, melyek a legújabb nemzetközi trendek alapján készülnek, és melyeket tágas terek, nagy belmagasság és a Budapesten egyedülálló beépítési koncepció alapján kiváló benapozás, a lakások jelentős részénél dunai panoráma jellemez.  A jelenleg épülő otthonok közel 70%-a már vevőre is talált.

A BudaPart főterének kapujában helyezkedik el az új irodaépület, mely 19 296 négyzetméternyi bérbeadható területtel rendelkezik. A LEED Gold minősítéssel ellátott irodaépületben optimális benapozású terek és akár 2400 m2-es alapterületű szintek állnak rendelkezésre, ahol minden típusú bérlő az igényei szerint, hatékonyan alakíthatja ki saját irodája helyiségeinek elosztását.