Új kézben a Promenade Gardens irodaház

Új tulajdonoshoz került a Váci úti irodafolyosón nem régen átadott Promenade Gardens irodaház.   A 97%-os bérbeadottsági mutatójó ingatlant 2018. augusztus 1-jén az ERSTE Ingatlan Alap vásárolta meg a fejlesztő Horizon Developmenttől. A felek nem közölték pénzügyi részleteket.

A 25 000 m2 alapterületű épületet többek között olyan bérlők választották már, mint a Celanese és a Citibank, ám a közeljövőben további megállapodások bejelentése is várható. Pázmány Balázs FRICS, az ERSTE Asset Management igazgatóságának elnöke a tranzakciót értékelve hangsúlyozta: „Az ERSTE Ingatlan Alap folyamatosan keresi a kiemelt műszaki minőségű  épületeket a hazai piacon, legutóbbi vásárlásunk közül mégis kiemelkedik a Promenade Gardens irodaház.

Az épületet fejlesztő Horizon Development nevében Kovács Attila MRICS ügyvezető partner, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület alelnöke szerint a tervezéskor és kivitelezésekor a középpontban olyan munkakörnyezet kialakítása állt, ahol elsődleges a felhasználók elégedettsége, komfortérzete és hatékonysága, miközben jelen van a környezet és a társadalom, valamint a jövő iránti felelősségvállalás is.