Új vezérigazgató a BNP Paribas Real Estate Magyarországnál

2014. október 1-jével Favari Henriket nevezték ki a BNP Paribas Real Estate Magyarország új vezérigazgatójává. A távozó vezérigazgatótól, Csukás Csongortól veszi át a BNP Paribas Real Estate kelet-közép európai platformjához tartozó magyarországi fióktelepének irányítását. Ez a kinevezés egy újabb lépés a BNP Paribas Real Estate részéről régiós pozíciójának erősítése érdekében, hasonlóan a fontosabb európai ingatlanpiacokhoz, ahol jelenleg is a vezető tanácsadó cégek közé tartozik.

“Szeretnék köszönetet mondani Csukás Csongornak, a BNP Paribas Real Estate Magyarország vezérigazgatójaként elért eredményeiért. Tevékenységének köszönhetően a cég bekerült a budapesti “A”-kategóriás irodapiac három vezető ingatlankezelési szolgáltatója közé” – mondta Lauric Leclerc, a BNP Paribas Real Estate vezérigazgató-helyettese és ingatlankezelési vezetője. “Az ingatlankezelési ágazat nemzetközi operatív igazgatójaként Csongor jelenleg közvetlenül irányítja az ingatlankezelési csapatokat – Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság kivételével – az összes olyan európai országban, ahol a vállalat jelen van.”

Favari Henrik 14 év tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ingatlanpiacon. Pályafutása során nemzetközi ingatlancégeknél különféle vezető pozíciókban dolgozott, ingatlanfejlesztési valamint létesítmény- és vagyonkezelési területen, az Egyesült Királyságban, Magyarországon és Csehországban. 2011-ben csatlakozott BNP Paribas Real Estate Magyarország csapatához üzletfejlesztési igazgatóként és aktívan hozzájárult a cég üzleti növekedéséhez. 2014. október 1-jével bízták rá a BNP Paribas Real Estate magyarországi ágának vezetését.

“Örömmel látjuk Henriket csapatunkban a BNP Paribas Real Estate Magyarország vezérigazgatójaként. Nincs kétségem afelől, hogy tudásának és tapasztalatának köszönhetően tovább erősödik majd a cég pozíciója mind a magyar, mind a kelet-közép-európai ingatlanpiacon. A helyi ingatlanpiacokról beható tudással rendelkező, első osztályú szakértőinknek köszönhetően ügyfeleink magas minőségű szolgáltatási portfólióhoz férhetnek hozzá” – mondta Patrick Delcol, a BNP Paribas Real Estate kelet-közép-európai vezérigazgatója.

A kelet-közép-európai régióban a BNP Paribas Real Estate befektetési, ingatlankezelési, tanácsadási és értékbecslési szolgáltatásokat kínál. Továbbá az elemzői csoport ingatlanpiaci elemzéseit minden részlegnek eljuttatja, ezzel segítve a BNP Paribas Real Estate ügyfeleit hosszú távú üzleti döntéseik meghozatala során.