A TriGranit eladta a krakkói plázáját

A Rockcastle ingatlanbefektetési vállalat tulajdonba került a TriGranit krakkói bevásárlóközpontja. A most lezárult tranzakció után még két évig az eladó üzemelteti a plazát.

Lezárult a krakkói Bonarka City Center (BCC) bevásárlóközpont értékesítése. Az új tulajdonos a közép-kelet-európai kereskedelmi ingatlanok megvásárlására specializálódott Rockcastle ingatlanbefektetési vállalat.  Az értékesítést követően a projektet fejlesztő és a TPG Real Estate tulajdonában lévő TriGranit további két évig végzi a központ üzemeltetési feladatait.
 
Az eladó vállalat továbbra is aktív szereplője marad a krakkói ingatlanpiacnak – a cég további három irodaépület fejlesztését tervezi a Bonarka for Business (B4B) irodakomplexumban a közeljövőben.  A hatodik, nyolcemeletes, 10.000 m2 bérbeadható területű F épületet idén szeptemberben adták át, a bérterület felét már lekötötték. Az F épületben egyebek mellett a GlobalLogic és a Luxoft nemzetközi informatikai szolgáltató cégek fognak berendezkedni.
 
A 2017-ben nyíló G épület bérbeadottsága már most 100%. Elkészültekor a Bonarka for Business 10 irodaépületében összesen 95.000 m2 kiadható alapterületű komplexum lesz.