2014 eddigi legnagyobb irodabérleti tranzakciója

Több mint 3000 négyzetméternyi irodaterületet bérel 300 alkalmazott számára az a vállalat, amely a Krisztina Palace irodaházzal aláírta az első negyedév legnagyobb irodabérleti tranzakcióját Budapesten.

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fórumának (BRF) adatai alapján 2014 első negyedévére összesen 158 bérleti szerződést regisztráltak, amelyek 80%-át kevesebb, mint 500 négyzetméterre kötötték, további 10 szerződést írtak alá 1000 négyzetméternél nagyobb területre. A legnagyobb, 3150 négyzetméteres új bérbeadás a Krisztina Palace-ban történt, amelynek értelmében egy nemzetközi cég háromszázfős call centert hoz létre a budai irodaházban.

 

Krisztina PalaceA villamostól és a Déli pályaudvari metróállomásról sétányi távolságra levő irodaház nem csak tömegközlekedési adottságai miatt vonzó a nagy alkalmazotti létszámmal dolgozó cégek számára: az épületben jelenleg is lehetőség van akár 3000 négyzetméternyi összefüggő terület kialakítására is.

 

Krisztina Palace esztétikai minőségben a hazai kereskedelmi ingatlanok élmezőnyében áll. A teljes magasságában üvegezett és alumínium panelekből álló, nyitható elemekkel tagolt, Nagyenyed utcai homlokzati felület a nemzetközileg is elismert Dominique Perrault építész tervei alapján készült. Az elegáns irodaépületben magas színvonalú épületüzemeltetés, mindenre kiterjedő biztonságtechnika és hatékony energiagazdálkodás jellemző.

 

A jelenlegi bérlők – a Johnson and Johnson, a Deutsche Leasing a Granit Agriculture és amint erről korábban beszámoltunk, a Krisztina Palace irodaházat választotta a Mazars is.