Kinevezés a Colliers International-nél

Új bérlőképviseleti vezetőt nevezett ki a nemzetközi ingatlanügynökség, a tisztséget mostantól Mazsaroff Kata tölti be.

Az újonnan kinevezett szakember 2006 eleje óta tevékenykedik az ingatlanszakmában, pályafutását az Egyesült Államokban kezdte fejlesztői oldalon, majd 2007 vége óta a Colliers International magyarországi irodájának bérbeadási csapatát erősíti. 


Kata az elmúlt évek során sok kiemelkedő bérbeadási és bérlőképviseleti tranzakcióban is részt vett, nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a Colliers International budapesti irodája több irodapiaci tranzakciót is sikeresen zárt az elmúlt időszakban. Nevéhez fűződnek pl. a Xerox, Deloitte, ST Microelectronics megbízások, jelenleg az AVIS Group BSC és az IT Services bérlőképviseletét látja el.


„Nagy örömömre szolgál, hogy Katát tudtam felkérni erre a pozícióra. Folyamatosan bővülő szaktudása mellett a legutóbbi időben végzett kiemelkedő munkája, ügyfélorientált gondolkodása és problémamegoldó képessége lehetővé tette, hogy a Colliers International sok jelentős tranzakcióban is részt tudott venni” – mondta Tim Hulzebos, az ingatlan-tanácsadó ügynökség magyarországi ügyvezetője.