Három bérleti hosszabbítás a budapesti Átrium Parkban

Az IMMOFINANZ Group a közelmúltban három bérleti szerződést hosszabbított meg az Átrium Parkban, budapesti irodaházainak egyik zászlóshajójában. Három nagyobb bérlő döntött – részben a bérelt terület megnövelésével – bérleti jogviszonya meghosszabbítása mellett, és hozzávetőleg 18.000 m2-en 2017 közepéig illetve végéig az Átrium Parkban maradnak.

“Az asset management teljes integrációja megfelelő lépés volt: még közelebb kerültünk bérlőinkhez, jobban meg tudunk felelni egyéni igényeiknek. Bérlőink nagyra értékelik ezt a továbbfejlesztett szolgáltatást, és ez erősíti bizalmukat is. A Magyarországon jelenleg tapasztalható nehéz piaci helyzetben ez a három hosszabbítás is bizonyítja, hogy helyesen döntöttünk” jelentette ki Eduard Zehetner, az IMMOFINANZ Group vezérigazgatója.

 

Az Átrium Park Budapest belvárosától öt percre, a 13. kerületben, a Váci úton, az Árpád-híd közelében található. Az irodaházat magas szintű funkcionalitás jellemzi, több mint 38.000 m2-en kínál modern, kellemes munkahelyi légkört. A bérlői igényeket szolgálja ki a hatékony helyi infrastruktúra: üzletek, egy étterem és egy kávézó találhatók a földszinten. A kert a belső udvarban szökőkútjával, árkádjaival és sétányaival zöld pihenőteret alkot a város szívében. További kényelmet jelent a bérlők számára a mélygarázs tágas parkolója.