Beköltözött az első irodabérlő a Hegyvidék Központba

Az október közepén megnyitó Hegyvidék Központ, Magyarország első környezettudatos üzlet- és szolgáltató központja Budapest XII. kerületében páratlan panorámájú irodaszinttel rendelkezik legfelső emeletén. A Hegyvidék 2012-ben Budapest egyetlen újonnan nyitó üzletközpont-fejlesztése. Egyedisége, kiváló elhelyezkedése kuriozitást kínál az irodapiacon is.

Az ország első környezettudatos üzlet- és szolgáltató központjának legfelső emeletén panorámás irodaszint helyezkedik el. Ennek különlegessége a rugalmas oszthatóság, a nagyfokú hatékonyság és – az alkalmazott környezettudatos technológiáknak köszönhetően – a kivételesen alacsony üzemeltetési költség. További előny, hogy, szemben az általános gyakorlattal, a Hegyvidék Központ irodái esetén nincsen közös területi szorzó.

A mai irodapiacon a bérlők válogathatnak, ezért a költség oldal és az egyediség egyaránt fontos. Ezeket a megfontolásokat szem előtt tartva bérelt itt jelentős irodaterületet a MORANDO Kockázati Tőkealap-kezelő társaság.

Már 100 m2-től bérelhetők rugalmasan osztható, teljes mértékben az egyedi igényekre szabott, panorámás, felsőkategóriás irodák az épületben.A különleges, egyedi éspresztízsértékű környezet mellett számos környezettudatos, modern kényelmi feltétellel,nagyszámú parkolóval,és igény szerintraktározási lehetőséggelis áll a leendő bérlők rendelkezésére. Mindezeken túl a helyszínen igénybe vehetők a Hegyvidék Központ által kínált kereskedelmi és szolgáltató funkciók.