A RiverPark Irodákba költözik a Schwarzkopf Professional

A RiverPark Irodákban 720 m2-re írt alá bérleti szerződést a Henkel Magyarország Kft. A hajfestés, hajápolás és hajformázás terén meghatározó piaci szereplő, a Henkel Magyarország Schwarzkopf Professional divíziója, jó megközelíthetőséggel rendelkező helyen keresett igényes irodát.

A 390 m2-es fantasztikus kilátással rendelkező, exkluzív belső kialakítású irodaterület a K30-as épület legfelső szintjén található. Az iroda mellett a földszinten 330 m2-es reprezentatív fodrász akadémiát és referencia fodrászatot rendeznek be.

“A kiváló lokáció mellett fontos szerepet játszott döntésünkben az igényes belső kialakítás és természetesen az irodából látható csodálatos panoráma. Olyan épületet kerestünk, ami egyedi, színvonalas és illik a termékeinkhez. A RiverPark ezeket a kritériumokat mind teljesíti. Biztosak vagyunk benne, hogy mind dolgozóink, mind pedig ügyfeleink számára jó választásnak fog bizonyulni.” – mondta el Havasi Krisztián, a Henkel Magyarország Schwarzkopf Professional divíziójának vezetője.

Az épület tulajdonosa, az IVG ingatlanfejlesztéseinél nagy hangsúlyt fektet a XXI. század elvárásainak, a legújabb trendeknek megfelelő építészeti és műszaki kialakításokra, természetesen figyelemmel tartva a bérlők elvárásait. A Duna-parton található RiverPark két épületből álló „A” kategóriás irodaház komplexum. A Közraktár utca 30. szám alatt korábban MOL székházként ismert K30 épület a műemlékvédelmi előírásoknak megfelelő felújítását követően első osztályú irodatereket nyújt; a Közraktár utca 32. szám alatt pedig egy modern, új építésű épületrész áll rendelkezésre 3 szintes mélygarázzsal. A csodálatos panoráma, az exkluzív belső kert, a tetőteraszok és az igényes műszaki megoldások magas színvonalú irodai környezetet és munkakörülményeket kínálnak az itt dolgozók számára.

A tárgyalások során a tulajdonost a GVA Robertson képviselte, míg a bérlőt a Colliers International mutatta be.