Nagyobb raktárt vagy irodát keres a belváros közelében? Itt rugalmas feltételek és kedvező árak várják!

Nagyobb, kamionnal is könnyen megközelíthető raktárt frekventált elhelyezkedés mellett, pláne a belváros közelében szinte lehetetlen találni, és bár irodák bőven akadnak jó lokációban, áraik is az elhelyezkedésnek megfelelően alakulnak. A XI. kerületben azonban van egy irodaház, ahol nemcsak nagy raktárakat, de kedvező árú irodákat is lehet bérelni, méghozzá rugalmas feltételekkel.

Temesvári Business Park a XI. kerületben, a Temesvár utcában, az M1-es, M7-es, M0-ás autópályák közelében helyezkedik el. Az irodaház a közeli Szerémi útnak, valamint a Fehérvári úton, a közeli Albertfalva kitérőnél megálló villamosoknak és buszoknak köszönhetően könnyen megközelíthető, és könnyen elérhető innen a belváros is.

A 25 nm-es, egészen kicsi irodáktól kezdve, egészen 1600 nm-ig kínálnak itt kiadó irodákat, méghozzá rugalmas feltételekkel, akár hosszú- vagy rövid távra is, és kedvező, havi 9 euró + áfa/nm áron.

Raktárak pedig már 50 nm-től egészen 400 nm-ig bérelhetők, a leginkább keresett, 200-300 nm nagyságú raktárakból is széles a kínálat. Sőt mivel a raktárak össze is nyithatóak, így 400 nm-nél nagyobb raktárakat is lehet bérelni az 5800 nm-es területen, szintén igen kedvező áron, négyzetméterenként havi 6,5 euró + áfáért. Ma már különösen fontos szempont, hogy az üzemeltetési költség se legyen magas, itt négyzetméterenként mindössze 1,5 euró + áfát kell érte fizetni havonta irodák és raktárak esetében egyaránt.

Temesvári Business Park védett, körülkerített ingatlan, ahol parkolásra is van lehetőség, parkolóhelyenként 40 eurótól, illetve 24 órás biztonsági szolgálat, valamint karbantartó szolgálat is működik a területen. A kiadó irodák, raktárak rugalmasan megtekinthetők, ezért, ha Ön frekventált elhelyezkedésű irodát, vagy nagyobb raktárt keres kedvező áron, rugalmas feltételekkel, akkor érdemes szétnéznie a Temesvári Business Park kínálatában.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.