Gondolta volna? Ennyire egyszerű a tökéletes raktárat megtalálni!

A pandémia kezdetén az online kereskedelem akkora lendületet vett, hogy hirtelen képtelenség volt raktárat találni. Ez be is indította a fejlesztéseket, melyek azóta is töretlenül zajlanak, igaz a kereslet mára kicsit már alábbhagyott. És bár már nem annyira rossz a helyzet, mint a járvány elején volt, ha valaki speciális (pl.: hűtött, vegyianyag) raktárat, vagy egyszerűen csak átlagon felüli nagy raktárat, vagy pláne olyan raktárat keres, ami frekventált elhelyezkedésű, akkor már nehezebb a dolga.

Kivéve, ha az Otthontérkép Csoporthoz tartozó, raktárakra és más logisztikai létesítményekre szakosodott hirdetési portálon, a raktar.infon keresgél, ahol nem kell hosszú munkaórákat eltöltenie, ha új raktárt, fejlesztési területet vagy akár telephelyet szeretne találni cége számára. 

A raktar.info oldal kényelmi szolgáltatásával ugyanis mindössze néhány kattintással ingyenes ajánlatot kérhet pontos irodaigényeire az oldalon kiadó raktárat kínáló hirdetőktől, amennyiben a raktar.info portál „Kérjen egyszerre több hirdetőtől ajánlatot!” funkcióját választja.

Ezt a hosszas, minden feltételre kiterjedő pontos és alapos keresgélést megkönnyíteni hivatott lehetőséget a raktar.info raktár-hirdetési oldal nyitólapján találhatja meg, azaz itt kérhet egyszerre több hirdetőtől ajánlatot. 

Ha az „Ajánlatot kérek!” gombra kattint, először nevét, email címét és telefonszámát kell megadnia, majd utána (akár legördülő opciókból választva) azt, hogy milyen típusú ingatlant keres, hol, mely településen, illetve a főváros mely kerület(ei)ben, milyen ársávban, és mekkora méretben. Utóbbi két esetben tól-ig intervallumot adhat meg. 

Ezen kívül van egy szabad-szavas mező is, ahová bármilyen egyedi kérést, például parkolót, öltözőt-zuhanyzót, büfét, az átlagosnál nagyobb belmagasságot, illetve bármi olyat beírhat, amely kicsit is több a szokásosnál.

A keresés tehát minden részletre kiterjedően személyre szabható, így biztos lehet abban, hogy e-mail fiókjába csak és kizárólag olyan ajánlatok érkeznek majd, amelyek a cége igényeinek szempontjából tényleg relevánsak. Tehát nem kell, hogy a drága idejét, energiáját olyan ajánlatok végigolvasására pazarolja, ahol egy vagy több kizáró tényező is akad, tehát egy ajánlat végigbogarászása sem lesz felesleges.

Spóroljon Ön is az idejével és látogasson el a raktar.info honlapra, kérjen azonnal, akár több tucat raktárt kiadó partnerünktől személyre szabott, releváns ajánlatot. Mindezt egyszerűen, mindössze néhány kattintással!