Ne versenyezz a multikkal! Költöztesd ide a cégedet!

Angyalföldön szeretne saját cégközpontot? Nincsenek milliárdjai és nem tud a multikkal versenyezni? Van megoldás.

Aki önálló, megfizethető, mégis elegáns cégközpontban gondolkodik, az most egyáltalán nincsen könnyű helyzetben. Nagyobb, egybefüggő irodaterületet csak horrorisztikus árakon lehet találni – különösen Budapesten, és különösen annak legnépszerűbb, XIII. kerületi részén. Itt húzódik ugyanis a Váci úti irodafolyosó, és az árak az egekben vannak.

Ám annak, aki vállalatának önálló, nem csupa üveg egyen-irodaházban lévő székhelyet képzel el, érdemes rápillantania erre a gyöngyszemre. Ez ráadásul nem a forgalmas Váci úton, hanem kissé beljebb, csendes utcában található.

Végre nem üveg-beton, hanem kellemes kis épület. Több infóért kattints a képre!

Az 1066 négyzetméteres, három szintes irodaház egy eléggé nagy, nem csak irodai feladatokra alkalmas 2025 négyzetméteres telken található, amelyen 12-15 autó is parkolhat egyszerre. Ez a mai díjak mellett önmagában is hatalmas érték; sőt, biciklitároló és – a bringásoknak – tusoló is van. A leendő cégközpontban a beállók egy része akár a környéken dolgozóknak is kiadható. Az ingatlan az egyik legjobb megközelítésű, mégis csendes részen van a Váci úti irodafolyosón, a Duna Plázánál. Ráadásul egy egyedi, modern külsővel rendelkező, korszerű irodaházról beszélünk, hiszen az épület 2012-ben teljes körű felújításon esett át. Ekkor természetesen műszakilag, esztétikailag is megújult, magas szintű kivitelezés, minőségi anyagok felhasználásával.

Nyitható ablakok is javítják a közérzetet. Több infóért kattints a képre!

Az Ön új céges központjában a pinceszinten lett kialakítva egy konyha és étkezőrész, több raktárhelyiség és a ház gépészete. A földszinti és tetőtéri szinten irodák és tárgyalók vannak, és persze minden szinten szociális helyiségek is találhatók. Emellett az első emeleten a dolgozóknak egy teakonyha is rendelkezésre áll.

Az udvar nem a környéken megszokott igénytelen, felpattogzó betonú „csúnyaság”, hanem gyönyörűen karbantartott, parkosított. Az épülethez nagy méretű terasz tartozik, ahol nem csak pihenni lehet, de akár megbeszélések is tarthatók.(X)

A cikk megjelenését támogatta a Pont Jó Ingatlan.