Új bérlő a reform-irodaházban

Beköltözik az Interticket a Váci úti folyosóra.

2016. februárjában foglalta el 1000 négyzetméteren új irodáját a nemzetközi jegyértékesítő webrendszerek fejlesztésével foglalkozó, piacvezető  InterTicket KfT. a Balance épületben.

CPI új stratégiájának fontos színtere a Balance Office Park, és ezen belül a  Balance épület újra formázása, teljes körű átalakítása, az emberközpontú munkakörnyezetet kialakítása. A BREEAM very good minősítésű irodaépületet 3000 négyzetméteres zöld park veszi majd körül, amely szintén teret ad a hatékony munkafolyamatoknak, kültéri tárgyalásoknak.

Az idén áprilisban átadásra kerülő irodaház ideális helyszín a nyugodt, modern, jól megközelíthető munkahelyet preferáló ügyfelek számára. Az irodaparkban a bérlők kényelmét 200 férőhelyes mélygarázs, 24 órás portaszolgálat, bicikli tároló és zuhanyzó, kültéri fedett tárgyalók szabad wifi  használattal, kültéri sportolási lehetőségek, étterem és kávézó biztosítja.

A nemrég beköltözött InterTicket 1995 óta van jelen Magyarországon a rendezvényjegy-kezelés (koncert, színház, fesztivál, sport) és jegyértékesítés terén. A cég jelenlegi fő profilja a kulturális és sport rendezvényekre vonatkozó helyfoglalási rendszerek fejlesztése és üzemeltetése, valamint az ezekhez kapcsolódó vezetői információs rendszerek értékesítése jelentős előadóhelyek, színházak, stadionok, fesztiválok számára.

„Az irodapiacon jól érzékelhető, hogy a Váci úti irodafolyosó erős reneszánszát éli. Beigazolódni látszik azon fejlesztők stratégiája, akik fejlesztői potenciáljukat erre a lokációra összpontosították. Örömteli, hogy újabb szereplőt üdvözölhetünk a Balance bérlői között, melynek felújítása még javában zajlik, miközben az épület már 50%-os kiadottsággal bír.” – mondta el Bodahelyi András, a Balance Building leasing managere a szerződéskötés okán.