Új bérlő a Dél-pesti Üzleti Parkban

Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó vállalata sikeresen közreműködött az F O Optika Foto Kft. (Vision Express), a WING ingatlanfejlesztő vállalattal kötött bérleti tranzakciójában egy Built-to-suit fejlesztésre a Dél- Pest Üzleti Parkban.

Az F O Optika Foto Kft a Holland GrandVision B.V. leányvállalata a közép-kelet európai régió egyik vezető optikai cége. A vállalat jelenleg központi és régiós gyártó, valamint elosztó központjának felállítására készül. A szerződés tárgyát képző Built-to-suit fejlesztés várhatóan az év második felében készül el.

 

Tarró Emília, a C&W budapesti irodájának ipari részlegvezetője elmondta: “A szóban forgó tranzakció bizonyítja, hogy annak ellenére, hogy a Magyar ipari ingatlanpiac továbbra is óvatos, folyamatos fejlődésen megy keresztül. Biztosak vagyunk benne, hogy az újonnan épülő raktár megfelelő minőségű lesz majd és hosszú távon kiszolgálja a bérlő igényeit.”

 

Az újonnan épülő, összesen 14,000 m2 alapterületű raktárcsarnok együttes az egyetlen városi logisztikai fejlesztés, mely ebben az évben bankhitelhez jutott. Az összesen 44,000 m2 területtel rendelkező Dél-Pest Üzleti Park Budapest 9. kerületében, a belváros közelében, a Táblás utca és az Illatos út kereszteződésében található. A közelében fekszik többek között az M5 autópálya, az M0 körgyűrű és a budapesti repülőtér.