Több tízezer négyzetméterrel bővít a ruházati multi

A Prologis Park Rawa lesz a Pepco közép-európai disztribúciós központja.

A Prologis Inc. nemzetközi vezető ipari ingatlan vállalat kibővíti a Pepco ruházati és háztartási cikk kiskereskedő vállalat disztribúciós területét. A 2016 első negyedévében várható befejezése után, a jelenleg 20 000 négyzetméteres Rawa Mazowiecka-i épület 50 000 négyzetméteresre bővítésével a Pepco közép-európai disztribúciós központja lesz.

A Prologis és a Pepco együttműködése 2010-ben kezdődött a vállalat első közép-európai disztribúciós központjának megnyitásával a Prologis Park Rawa területén. A Pepco gyors üzleti növekedésével, mára több mint 800 kiskereskedelmi egység tulajdonosa Lengyelországban, Csehországban, Romániában, Magyarországon és Szlovákiában.

„Kiskereskedelmi hálózatunk kibővítése megköveteli, hogy megerősítsük az ellátási láncunk kapacitását” – mondta Matthew Lythgoe a Pepco Poland elnökségi tagja. „A park elhelyezkedése ideális, és a kibővített disztribúciós terület európai növekedési terveink alapja lesz.”

A Prologis fejlesztési feladatai három fázisra tagolódnak: az igényre szabott tervkoncepció elkészítése, a tervező munkájának felülvizsgálata, és a tenderezés folyamata, beleértve az építkezést és a használatbavételi engedéllyel rendelkező épület átadását.

„Ez a megállapodás a Pepco-val kialakított hosszú távú együttműködés eredménye” mondta Paweł Sapek, a Prologis lengyelországi alelnöke. „A kibővített rawa-i létesítmény központi elhelyezkedésével támogatja majd a Pepco regionális növekedését.”