Szinte alig van már Buda új üzletközpontjának üres üzlete

A nehéz gazdasági helyzet ellenére is kiemelkedő a Hegyvidék Központ bérbeadása. Az üzlethelyek majd kétharmada már bérlőre talált tíz hónappal a megnyitás előtt és a közelmúltban elkezdődött a legfelső szinten kialakításra kerülő felsőkategóriás irodák bérbeadása is.

A különleges XII. kerületi üzletközpont még meglévő üzlethelyeiért a válságot meghazudtoló az érdeklődés. Bizonyos profilok már teljesen beteltek. Mindez a minőségi és egyedi szolgáltatások iránti valós piaci keresletet támasztja alá. A közelmúltban írt alá bérleti szerződést a Wolford prémium fehérnemű és divatmárka és előrehaladott tárgyalások folynak további divatmárkákkal, nemzetközi dekor-kozmetikai cégekkel és vendéglátó cégekkel.

Nemrégiben elindult az 1.560 m²-es irodaszint bérbeadása is, ahol már 50 m²-től bérelhetőek, maximálisan az egyedi igényekre szabott, környezettudatos, panorámás, „A” kategóriás irodák. Az irodaszintre jellemző a rugalmas oszthatóság és a sok természetes fény. A különleges és presztízsértékű környezet mellett, számos modern kényelmi feltétel – például 24 órás biztonsági szolgálat, nagyszámú parkoló, igény szerint raktározási lehetőség – áll a leendő bérlők rendelkezésére. A fenntartható működést biztosító technológiák alacsony üzemeltetési költséget tesznek lehetővé.


A központ már korábban leszerződött bérlői között található az OTP Bank, mely a kerület legnagyobb lakossági fiókját nyitja meg itt kiterjedt privátbanki szolgáltatásokkal, a CBA Prima a vezető szupermarket lánc vagy az ország egyik legjobb borkereskedése, a Bortársaság. Ezeken túl a Líra Könyvesbolt, a Príma Pék, a Semiramis Kávézó, a Rue d’ Avignon francia cukrászda, a Petit Pain szendvicsbár, a Brandt Virág, a Culinaria Hegyvidék delikát és biobolt, a DR Med patika, a Happy Box, a Travel del Mar utazási iroda, az Írisz Szalon (tisztító, cipész és varroda) és egy prémium zöldség-gyümölcsbolt is a leendő bérlők közt szerepel.

A Hegyvidék Központ igényes, minőségi és barátságos hangulatú kisközpont, ahol az ide látogatók kellemes környezetben, kényelmesen intézhetik napi ügyeiket és vásárlásaikat, szervezhetik találkozóikat. Jellemzője a szolgáltatásközpontúság, a kitűnő átláthatóság és könnyű eligazodás. A gyors ügyintézést, a kitűnő megközelíthetőség, a kiváló tömegközlekedési kapcsolatok és a nagyszámú parkolóhely is segíti. Az idelátogatók maximális kényelmét szolgálják a családi parkolóhelyek.

A központ környezettudatos megoldásokkal a meglévő igényekre, ugyanakkor már a jövő szempontjainak figyelembe vételével épül. A szigorú nemzetközi BREEAM védjegy “nagyon jó” minősítését célozza meg. Az energia hatékony működés eredményeként költséghatékony üzemeltetést garantál. Az időtálló anyaghasználat vagy a szelektív hulladékgyűjtés mellett, felhasználja az esővizet és az épület szürkevizét öntözéshez és a mosdók, mellékhelyiségek öblítéséhez. A környezetkímélő közlekedés elősegítését kerékpártárolókkal szolgálja.