Skiny a Market Central Ferihegy kiskereskedelmi parkban

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata közreműködött az ismert alsóneműgyártó, a Skiny 200 négyzetméteres üzlethelyiség bérlési tranzakciójában az AIG/ Lincoln tulajdonában lévő Market Central Ferihegy kiskereskedelmi parkban.

Az új Skiny üzlet, mely október 12.-én nyitotta meg kapuit a cég 8. üzlete Magyarországon és nem csak Skiny, hanem Huber márkát is árul.

 

Szabó ViktóriaPartner, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta:”A Skiny egy ismert, minőségi termékeket árusító kiskereskedő, így arra számítunk, hogy a Market Central Ferihegy kiskereskedelmi parkban nyitott új üzlet sikeres és forgalmas lesz. Bízunk benne, hogy a lokáció megfelel majd a Skiny által támasztott elvárásoknak és a cég sokáig marad a parkban.”

 

Bálint Emőkea Skiny-től hozzáfűzte:”Az új üzletünkben Skiny és Huber termékeket árulunk majd, valamint egy teljesen új koncepció szerint a hagyományos férfi és női termékkínálat mellett bevezetjük a kedvező árú gyermek fehérnemű árusítását is. Biztosak vagyunk benne, hogy az új koncepció sikeres lesz és a Market Central Ferihegy hosszú távú ingatlanmegoldást nyújt majd számunkra.”

 

Kövesdi Szilvia, az AIG/Lincoln vagyonkezelője hozzátette: “Nagyon örülünk, hogy olyan nagy nemzetközi márkák, mint a H&M és a JYSK után egy további nagyon erős lánc, a Skiny jelent meg a Market Central Ferihegy kiskereskedelmi parkban. Ezen márkák javítják a központ megítélését és várhatóan távolabbi vonzáskörzetből is idecsalogatják majd a vásárlókat.”

 

A 44,000 négyzetméter területű Market Central Ferihegy kiskereskedelmi park Magyarország egyik legsikeresebb bevásárló parkja, mely Vecsésen a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér közvetlen közelében helyezkedik el. Kiemelkedően jó elhelyezkedésének és megközelíthetőségének köszönhetően olyan fontos nemzetközi bérlők üzleteit találjuk meg itt, mint a Tesco, a Praktiker, az Intersport, a Müller, a Vögele, a H&M, a JYSK, a KIK, a dm, a C&A, a Deichmann, az Euronics és a Playersroom stb.

 

A Market Central Ferihegy kizárólagos bérbeadó ügynöksége a Cushman & Wakefield.