Nyitás előtt az Europeum

Mindeddig 12 bérlő írt alá az Europeum Bevásárlóközpontban, így az épület több mint 90 százalékát már bérbe adta a fejlesztő ABLON Group. Az egy hét múlva nyitó központ legújabb bérlői közé tartozik az @home cafe-val megjelenő Illy kávézólánc, de a földszinti utcafronton egy Central Jackpot játékterem és egy BL Óraszalon, az emeleten az Olivér Optika lánc egy újabb üzlete nyílik meg.

„Csaknem teljes egészében megtelt bérlőkkel a Blaha Lujza téri Europeum, mivel az elmúlt hetekben olyan bérlők is csatlakoztak a már meglévő Hennes&Mauritz, Müller drogéria, Deichmann, vagy Yves Rocher mellé, mint az Illy @home cafe brandje, vagy a Samsonite” – mondta Vincze Anna, az Europeum center menedzsere. „A magyar tulajdonban lévő Central Casino cégcsoport exkluzív játékteremmel és különálló kávézóval képviselteti magát a bevásárlóközpont földszintjén. A játékterem a Blaha Lujza tér felől külön bejáraton keresztül közelíthető majd meg, és a nap 24 órájában várja a szórakozni vágyókat.”

Az Europeum Bevásárlóközpont április 14-én nyit meg egyedi és különleges programok kíséretében. Az üzletek már reggel tíztől várják különböző akciókkal a vásárlókat, az ünnepélyes megnyitóra pedig 17 órakor kerül sor. Ezt követően élő rendezvényekkel szórakoztatják különböző művészek és fellépők a Blaha Lujza téren áthaladókat egészen estig. Majd 20 órától éjszakai bevásárláson vehetnek részt a vendégek.

A 31 ezer négyzetméteres, kilencmilliárd forintos komplexumban 2010 tavaszán nyílt meg az első magyarországi Courtyard by Marriott brand, valamint ekkor nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára az épület alatt található mélygarázs is. Mindemellett az ABLON Csoport tervei között szerepel a Blaha Lujza tér felújítása is, amely a környék fejlődésének új lendületet adhat.