Növekszik az ingatlanfejlesztő-óriás hazai portfóliója

100 000 négyzetméterre nőtt az üllői raktárbázis.

A CTP a napokban két, összesen 66 000 négyzetméter alapterületű logisztikai ingatlan megvásárlásáról írt alá megállapodást a Raiffeisen Csoporthoz tartozó DAV-Property Kft-vel. A Raiffeisen Bank Zrt. finanszírozta ingatlanok megvásárlásával 100 000 négyzetméterre nőtt a CTPark üllői raktárbázisa, a cég teljes hazai ipari ingatlan portfóliója összesen 135 000 négyzetméter.
 

Ahogy a régióban, úgy hazánkban is egyre nagyobb igény mutatkozik a megfelelő adottságokkal, valamint kiváló logisztikai jellemzőkkel rendelkező ipari ingatlanok iránt. Az egyszerűbb raktározási funkciók mellett egyre több ügyfél igényli a személyre szabott, komplexebb technológiai hátteret biztosító ingatlanokat.

“Magyarországon egy újabb akvizíciós folyamat végére értünk a két új raktárépület megvásárlásával, amellyel 100 000 négyzetméterre nőtt a bérbeadható prémium létesítményeink területe az üllői CTPark-ban. A tranzakció megvalósulása a Raiffeisen Bank Zrt közreműködésével valósult meg.” – mondta az ügylet kapcsán Radek Zeman, a CTP pénzügyi igazgatója.