Müncheni sörünnepet tartottak az Infoparkban

Igazi népünnepély, a müncheni Oktoberfest hangulata elevenedett meg a főváros innovációs és technológiai parkjaként ismert Infoparkban. Az IVG Hungary Kft. és a HGA Capital klasszikus német sörökkel és a bajor konyha remekeivel örvendeztette meg bérlőit.

Német gyökereihez híven az IVG Hungray Kft. és a HGA Capital idén is megrendezte hagyományos Oktoberfest ünnepélyét. A sörünnep helyszínét adó mező – a Wiesn’, ahogy a müncheniek nevezik – az Infopark központi parkjában elevenedett meg egy délután erejéig. A német Oktoberfest minden jellegzetessége az alkalmi sörsátorba költözött. A müncheni sörgyárak hat különböző, erre az alkalomra készített főzete mellett a tradicionális bajor konyhával is megismerkedhettek a résztvevők. Nem hiányozott a repertoárból a jellegzetes sörperc, kolbász, és a bajor káposzta sem.

Az irodapark bérlői munkájuk végeztével kezdtek gyülekezni a sörnek szentelt legnagyobb európai rendezvény autentikus hazai interpretációjához. „Nap mint nap közel 7000 ember jár az Infoparkba dolgozni. A legtöbb bérlőnk hosszú távon kötelezte el magát mellettünk, mégis keveset tudunk egymásról, szomszédainkról. Ez a rendezvény a szórakozás mellett remek lehetőséget nyújt új barátságok, ismeretségek létrejöttére is.” – vélekedett Kay-Uwe Blandow, az IVG Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.