hirdetés

Megvan az év első ingatlanüzemeltetési megbízása!

A meghatározó ingatlan tanácsadó bevásárlóközpontok üzemeltetését nyerte el.

A Cushman & Wakefield nyerte el a CPI Hungary kiskereskedelmi portfóliójába tartozó budapesti Europeum bevásárlóközpont és a soroksári, továbbá a dunakeszi Buy-Way kiskereskedelmi parkok üzemeltetési és bérbeadási megbízását, melyek összterülete hozzávetőlegesen 39 000 négyzetméter.

A Cushman & Wakefield ingatlanüzemeltetési feladatai a napi működési feladatok ellátására, a bérbeadásra, az üzemeltetésre, a marketingre, a pénzügyi feladatokra és a 

technikai háttér biztosítására terjednek ki. Általános ingatlanüzemeltetési feladatai mellett, a Cushman & Wakefield kiemelt figyelmet fordít az épületek kihasználtságának növelésére, a megfelelő bérlői összetétel kialakítására, valamint a vállalat helyi és központi csapatai a tulajdonosi érdekeket figyelembe véve törekszenek a bevételek maximalizálására. 


Az Europeum bevásárlóközpont, mely Budapest egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjában a Blaha Lujza téren található összesen 6 000 négyzetméter bérbeadható területtel, 2011-ben került átadásra. Jelentős bérlői között megtalálható a H&M, Tally Weijl, Deichmann, Müller, Yves Rocher, Bijou Brigitte, az OTP Bank, és a Subway. A bevásárlóközponthoz több szintes mélygarázs is tartozik, melyben a számos parkolóhelyen kívül elektromos Gokart pálya is üzemel. A háromszintes bevásárlóközpont a Courtyard by Marriott Budapest City Center szállodával egy épületben található.


A „strip-mall” koncepcióban épült soroksári és dunakeszi Buy-Way kiskereskedelmi parkokban az üzletek többsége közvetlenül az ingyenes és nagyszámú férőhellyel rendelkező parkolóból közelíthető meg. A 2006-ban megnyílt dunakeszi bevásárló pa
rk összterülete 21 600 négyzetméter, míg a 2005-ben átadott soroksári bevásárló park 11 500 négyzetméternyi bérbeadható területtel rendelkezik.