hirdetés

Lendületben az osztrák székhelyű ingatlankezelő

Felújítások, minősítések és nagyszabású tervek.

Az osztrák székhelyű S IMMO AG égisze alá tartozó Pódium Irodaház teljes felújításon esett át, így új csillag jelent meg a budapesti irodapiac belvárosi színháznegyedének egén. Szintén az S IMMO portfóliójába tartozó Blue Cube irodaház BREEAM In-Use Very Good minősítést szerzett mind Asset mind pedig Building Management kategóriákban. Mindkét épület marketing és bérbeadás-tanácsadói feladatait a Colliers International Hungary látja el.


A Pódium Irodaház magas színvonalú, panorámás, hatékony belső elrendezéssel rendelkező irodaterületet kínál 5.700 m2-en. 

“Az irodaház új arculattal és műszaki fejlesztésekkel várja a 2016-os évet.

A homlokzat felújításra került, a recepciót átalakítottuk és a közös területeket is a mai elvárásoknak megfelelően újítottuk fel. Kibővítésre kerültek a teraszok, korszerűsítettük a gépészetet és 4 csöves fan coil rendszert telepítettünk. Amint befejeződnek a munkálatok, BREEAM minősítést kívánunk megpályázni.“ – foglalta össze a fejlesztéseket Sermer Katalin, az S IMMO Magyarország ügyvezető igazgatója.


A legtöbb irodához nagyméretű terasz tartozik, amely remek lehetőséget kínál kültéri üzleti megbeszélésekre, belső egyeztetésekre vagy csak szimplán egy kávé melletti feltöltődésre. A belvárosi elhelyezkedés ellenére a teraszok és az irodák egyaránt csendesek, megfelelő munkakörnyezetet biztosítva a jövőbeli bérlők számára.

“Aktív az érdeklődés a potenciális bérlők részéről, több irodaterületre is előrehaladott tárgyalásaink vannak folyamatban, az első bérleti szerződés megkötése is megtörtént, melynek keretében közel 1000 mterületet adtunk bérbe.” – mondta Trexler Ferenc, MRICS, a Colliers International iroda bérbeadási üzletágának társigazgatója.

Időközben a szintén az S IMMO tulajdonában lévő Blue Cube Irodaház BREEAM In-Use Very Good minősítést szerzett mind Asset mind pedig Building Management kategóriákban, tudtuk meg Sermer Katalintól. Az irodaházat modern, fényes, tágas irodák és rendkívül hatékony irodakialakítási lehetőségek teszik vonzóvá közepes és nagyvállalatok számára. A Váci úti létesítményben 300 és 5.000 m2 között elérhetők el üres területek.